Banner MW

Overzicht ]  Haar- en schoonheidsverzorging | Humane wetenschappen | Maatschappij en welzijn | Maatschappij- en welzijnswetenschappenZorg en welzijn

Overzicht 2de en 3de graad


Wie ben je?

Je hebt een hart voor mensen, je bent een teamspeler en een creatieve denker. Je bent sociaal aangelegd, graag in het gezelschap van anderen en je voelt je betrokken bij maatschappelijke problemen. Je houdt van observeren en vragen stellen waarbij de mens in het algemeen centraal staat.

Wat wil je?

Je wilt meer weten over de werking van het menselijk lichaam, de maatschappij, de mens en zijn gedrag. Je wilt de kwaliteit van het samenleven verbeteren en kansen grijpen om de maatschappelijke participatie te vergroten. De een wil onderzoeken hoe mensen met elkaar samenleven, de ander wil onmiddellijk aan de slag: mensen begeleiden of zorg voor hen dragen. Je wilt op een wetenschappelijke manier kijken naar de mens en de samenleving met haar vele uitdagingen.

Welke studierichtingen kun je volgen op campus de helix?

september 2021 > 3de jaar | september 2022 > 4de jaar | september 2023 > 5de jaar (+ 4 MWW)
 
Overzicht MW

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.