Banner EO

Overzicht ]  Bedrijf en organisatie | Economische wetenschappen | Organisatie en logistiek

Overzicht 2de en 3de graad


Wie ben je?

Je bent communicatief en je houdt van samenwerken. Je wilt weten hoe de economie ons dagelijkse leven beïnvloedt en hoe ondernemingen functioneren. Je bent niet bang om mensen aan te spreken. Het beheersen van verschillende talen is een belangrijke troef. Je werkt graag met de computer en nieuwe software is voor jou een uitdaging. Je bent ordelijk en nauwkeurig in de verwerking van gegevens. Je bruist van ideeën. Misschien schuilt in jou een toekomstige ondernemer.

Wat wil je?

Je wilt kennismaken met de wereld van handel en economie: het verhandelen van producten, het leveren van diensten, de financiering, de distributie en de particuliere verkoop van goederen. Ook het juridische en ondernemende aspect van de samenleving komen aan bod. De ambitie van economie en organisatie is om met een sociaaleconomische blik naar je eigen omgeving, de ondernemingen en de wereld te leren kijken.

Welke studierichtingen kun je volgen op campus de helix?

september 2021 > 3de jaar | september 2022 > 4de jaar | september 2023 > 5de jaar


Overzicht EO

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.