EG HW TO WS WT

Info

info@campusdehelix.be

Telefoonnummers

Eerste graad
+ 32 89 77 99 51

Wetenschappen en talen
Handelswetenschappen
Welzijn en sociale wetensch.
+ 32 89 77 99 60

Techniek en ontwikkeling
Looheuvelstraat
+ 32 89 76 40 42

Fax
+ 32 89 76 58 73

smartschool2B

campus de helix op facebook

Leerlingen interviewen ex-mijnwerkers

De leerlingen van de 3de graad TT hebben in de laatste week van oktober de filmvoorstelling Marina bijgewoond. Voor het vak Nederlands hebbn zij in duo een interview afgenomen van een migrant, op basis van 5 kernvragen.

Lees de twee beste interviews.

 

Naar aanleiding van de recente geweldadige gebeurtenissen in Parijs, Syrië, Beiroet en andere delen van de wereld oganiseert campus de helix een moment om de slachtoffers te herdenken. Om 11.30 uur besteden de leerkrachten er aandacht aan in de klas met enkele bezinningsteksten. Om 11.50 uur verzamelen de leerlingen op drie plaatsen op de campus voor een gezamenlijk bezinningsmoment.

Lees meer...
 

LEGO Education Innovation School-project

Campus de helix neemt deel aan het LEGO Education Innovation School-project dat georganiseerd wordt door ontdektechniektalent.be voor leerkrachten van het basisonderwijs.

 

Introducing Oral and Digital Storytelling in the Classroom

Van woensdag 23 tot zondag 27 september 2015 nam Greet Van Coppenolle deel aan een conferentie voor leraren vreemde talen in Beja, Portugal. Het thema was Introducing Oral and Digital Storytelling in the Classroom.
De conferentie, ondersteund door het Europese Lifelong Learning programme, bood een rijkgevuld programma. Op donderdag wist Jan Blake de aanwezigen al meteen te overtuigen van het effectieve gebruik van verteltechnieken in de klas via haar workshop Creating a Storyworld - Tools for Telling and Talk in the classroom. Zij is regelmatig in Britse scholen werkzaam om haar kennis hieromtrent door te geven.

Lees meer...
 

Warme week van 19 tot 23 oktober 2015

Op maandag 19 oktober 2015 start de warme week op campus de helix. Met verschillende activiteiten zorgen zowel leerlingen als leerkrachten voor een positief klimaat op school. Op de vrije dag voor de leerlingen worden de leerkrachten verwend met een ontbijt op school, voor de klassenraden beginnen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 60

Volwassenonderwijs

CVO

Online op dit moment

We hebben 6 gasten online