EG HW TO WS WT

 

Inschrijven nieuwe leerlingen

iedere werkdag tussen 9 en 16 uur
vanaf 18 augustus 2014

 

Schooljaar 2013-2014 afgesloten

Alle leerlingen van de eerste graad hadden op vrijdag 20 juni 2014 een leuke activiteit samen met hun klastitularis. Voor de meesten werd het een ontspannen afsluiter van het schooljaar 2013-2014. De leerlingen van 2 Handel gaan maandag naar Phantasialand met dank aan de winnaars van de actuaquiz.
Deze week leveren alle leerlingen hun boeken en schoolagenda in en kijken uit naar vrijdagavond om samen met hun ouders het jaarrapport te gaan afhalen.

 

Maria Saponaro en Aaron Geraerts zijn Young Talents

Rotary Club Lanaken-Maasland reikte op vrijdag 20 juni 2014 de allereerste Young Talent Awards uit. Leerlingen van scholen uit Maasmechelen en Lanaken namen deel aan de wedstrijd voor de beste geïntegreerde proef (GIP). Er waren 33 genomineerden die allen een goodiebag ontvingen. Bij de vijf laureaten die een multimediatablet wonnen waren Maria Saponaro van 6 Toerisme met haar GIP over Barcelona en Aaron Geraerts van 6 Mechanische vormgevingstechnieken met zijn GIP over een transportband.

 

Stiltewandeling PAG op 4 juni 2014

De Pastorale animatiegroep (PAG) organiseert christelijk geïnspireerde activiteiten voor de leerlingen en de leerkrachten op campus de helix, zoals de Damiaanactie, Adventactie, de vieringen bij het begin of het einde van het schooljaar, met Kerstmis en Pasen.

Lees meer...
 

David Bonten op nationale prijsuitreiking Vlaamse Houtproef

Uit de regionale laureaten werden de beste 47 geselecteerd voor een nationale prijs. De prijsuitreiking vond plaats op vrijdag 6 juni 2014 in concertzaal Casino in Sint-Niklaas. David Bonten was bij de geselecteerden. De prijzen werden uitgereikt door Sandrine.
Bekijk alle foto's van de prijsuitreiking op Facebook.

Foto
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 41

CVO

Online op dit moment

We hebben 3 gasten online