EG HW TO WS WT

Helixavond voor 12-jarigen en hun ouders

Vrijdag 6 maart 2015
Helixavond: informatieavond voor 12-jarigen en hun ouders. Tussen 17 en 20 uur is iedereen welkom om kennis te maken met het reilen en zeilen op de campus.
Inschrijven voor deze avond is niet nodig. Parkeren kan op de nieuwe parking via de inrit langs de Rijksweg.
Ben je al overtuigd dat
campus de helix jouw school wordt, dan kan je hier je aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier vul je in, print je uit en breng je mee naar de helixavond. Zo kan je voorlopige inschrijving veel vlotter verlopen. Achteraf word je uitgenodigd op een intakegesprek waarna je inschrijving definitief is.

 

Infomomenten voor basisonderwijs en Nederlandse ouders

Maandag 23 tot vrijdag 27 februari en maandag 2 en dinsdag 3 maart 2015
Helixdagen voor 360 leerlingen van de basisscholen uit de regio. In verschillende workshops maken ze kennis met campus de helix.
Woensdag 25 februari 2015 om 11 uur en woensdag 4 maart 2015 om 9 uur 
Nederlandse ouders met hun zoon of dochter bieden we de kans om onze campus te leren kennen. Ze zien de campus in werking terwijl directies of personeelsleden informatie geven over ons opvoedingsproject en alle mogelijke studietrajecten. Deze informatiemomenten vinden plaats in het hoofdgebouw van campus de helix.
Inschrijven met dit inschrijvingsformulier

Lees meer...
 

Triangel en Sint-Willibrordus verkennen de nieuwe sporthal

Op maandag 23 februari 2015 zijn de helixdagen begonnen. Leerlingen van het basisonderwijs uit de regio verkennen campus de helix en krijgen informatie over de school en de studiemogelijkheden. De leerlingen van basisscholen Triangel en Sint-Willibrordus mochten de spits afbijten en kregen meteen een initiatie in de nieuwe sporthal.

 

3VV leest voor bij de Mozaïek

In de lessen Plastische Opvoeding hebben de leerlingen van 3 Verzorging-Voeding verschillende weken gewerkt aan een kinderverhaal. De tekst hebben ze zelf geschreven en de bijhorende tekeningen zelf ontworpen. Hun eigen verhaal hebben ze voorgelezen aan de kleuters van de Mozaïek. Ze mochten het voorstellen aan een zeer kritische jury van aandachtige kleuters. Zowel de leerlingen als de kleuters hadden het helemaal naar hun zin.

 
 

CREA@the movies - vrijdag 13 februari 2015

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 45

CVO

Gemeente Maasmechelen

Dienst Onderwijs en Educatie
Informatiebijeenkomsten
voor ouders en andere opvoeders 2014-2015

Online op dit moment

We hebben 15 gasten online