EG HW TO WS WT

Foto's 2014-2015

Info

info@campusdehelix.be

Telefoonnummers

Eerste graad
+ 32 89 77 99 51

Wetenschappen en talen
Handelswetenschappen
Welzijn en sociale wetensch.
+ 32 89 77 99 60

Techniek en ontwikkeling
Looheuvelstraat
+ 32 89 76 40 42

Fax
+ 32 89 76 58 73

smartschool2B

campus de helix op facebook

Mieke van Hecke, afscheidnemend directeur-generaal van het VSKO (Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs) staat achter het pedagogisch project waarin gewerkt wordt met belangstellingsgebieden (domeinen) en haalt campus de helix aan als voorbeeld in een interview met Het Belang van Limburg. Lees het artikel.
 

Eerste schooldag eerstejaars

 

Nieuwe directie

Afgelopen donderdag nam het personeel van campus de helix afscheid van de algemene directie. Ook kon het personeel kennismaken met de nieuwe algemene directie. Mevrouw Sabine Vanstraelen volgt Jean Linden op en de heer Eric Gendera neemt de fakkel over van Gerard Janssen. Wij wensen beiden veel succes toe met deze nieuwe uitdaging.

Lees meer...
 
 

Campus de helix kiest voor STEM

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Campus de helix bereidt haar jongeren beter voor op de toekomst door hen kennis te laten maken met een wereld waarin wetenschappen en technologie hand in hand gaan. Jongeren met een neus voor wiskunde, exacte wetenschappen, ingenieurswetenschappen, techniek en technologie halen hun hartje op in projecten binnen een nieuw vak: STEM.
Vanaf het eerste jaar merken onze leerlingen hoe technologie, wetenschappen en innovatie hand in hand gaan in een project rond de opwarming van de aarde. Leerlingen ontdekken hoe de studie van de mobiliteit rond de campus niet kan zonder wiskunde en wetenschappen. Ze ontdekken welke rol wetenschap, wiskunde en technologie spelen bij de ontwikkeling van de nieuwste Iphone...
STEM is een keuze voor de toekomst. Onze samenleving heeft nood aan STEM-mensen!

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 43

CVO

Online op dit moment

We hebben 3 gasten online