EG HW TO WS WT

Leerlingen van 2 Practisch nemen deel aan Sportmix

Op donderdag 23 oktober 2014 namen de leerlingen van 2 Praktisch in het Bloso-centrum in Herentals deel aan Sportmix - Kleurrijk sporten. Dit is een Vlaams multicultureel sportevenement voor jongeren van 12 tot 16 jaar uit de hele wereld die thuis zijn in Vlaanderen. Dit Vlaams multicultureel sportfeest is een sportgebeuren dat aan autochtone en allochtone jongeren de kans geeft om met en tegen elkaar te sporten. Sport is het middel bij uitstek om jongeren interactief te leren om op een faire manier met elkaar om te gaan.

Bekijk de foto's

 

Kustexcursie 3 Toerisme

Op 23 en 24 oktober trok 3 Toerisme in het kader van de lessen Toerisme voor 2 dagen naar de Belgische Kust. Het werden 2 leerrijke dagen, waarin de leerlingen de “must do’s “ van het Belgische kusttoerisme ontdekten. In het verslag van deze 2-daagse neemt 3T jullie graag mee op hun reis.

Lees meer...
 

Van maandag 13 tot vrijdag 17 oktober 2014 was er de warme week. We willen inzetten op veiligheid, vertrouwen en verbondenheid om zo het pesten op school te verminderen. Het is bewezen dat het effect zo het beste voelbaar is. De laatste dag van de week was iedereen happy.

Lees meer...
 

 

Dag van de jeugdbeweging en sportclubs

Op donderdag 16 oktober 2014 was de dag van de jeugdbeweging en sportclubs een groot succes. Op campus de helix stelden jeugdbewegingen en sportclubs zich voor met allerlei activiteiten en verschillende stands. De leerlingen waren enthousiast en vertoonden veel interesse. Alles kaderde in de warme week waarin samenwerking, vertrouwen en verbondenheid centraal stonden.
Bekijk de foto's

 

Leerkrachten ontbijten op school

Tijdens de warme week op campus de helix ontbijten de leerkrachten gezamenlijk op school voor ze aan de algemene klassenraaddag beginnen. De attenties die de leerlingen voor hun klastitularis hebben gemaakt worden enthousiast in ontvangst genomen. Ook de directie ontving een kunstwerk rond vertrouwen​, veiligheid​ en verbondenh​eid gemaakt door de leerlingen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 45

CVO

Gemeente Maasmechelen

Dienst Onderwijs en Educatie
Informatiebijeenkomsten
voor ouders en andere opvoeders 2014-2015

Online op dit moment

We hebben 5 gasten online