EG HW TO WS WT

Infomomenten voor Nederlandse ouders

Op woensdag 25 februari 2015 en woensdag 4 maart 2015 bieden we Nederlandse ouders met hun zoon of dochter de kans om onze campus te leren kennen. Ze zien de campus in werking terwijl directies of personeelsleden informatie geven over ons opvoedingsproject en alle mogelijke studietrajecten. Deze informatiemomenten vinden plaats in het hoofdgebouw van campus de helix.

Inschrijven met dit inschrijvingsformulier 

 

Infomomenten voor leerlingen basisonderwijs

Maandag 23 tot vrijdag 27 februari en maandag 2 en dinsdag 3 maart 2015
Helixdagen voor 360 leerlingen van de basisscholen uit de regio. In verschillende workshops maken ze kennis met campus de helix.
Woensdag 25 februari 2015 om 11 uur en woensdag 4 maart 2015 om 9 uur
Informatiemomenten voor Nederlandse leerlingen van groep 8.
Vrijdag 6 maart 2015
Helixavond: informatieavond voor 12-jarigen en hun ouders. Tussen 17 en 20 uur is iedereen welkom om kennis te maken met het reilen en zeilen op de campus.

 

Mathematische Modelleer Competitie

Naar jaarlijkse traditie nemen weer 5 leerlingen van onze school deel aan de Mathematische Modelleercompetitie in Maastricht. Deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 24 januari 2015. Leonardo Cirnu, Lennert Daniëls, Seppe Heijens, Tom Jaspers en Yann Ceccarelli offeren hun zaterdag op om zich te buigen over wel erg degelijke wiskundeproblemen. Op mmm.maastrichtuniversity.nl kan je zelf eens de vragen (en oplossingen) van voorgaande jaren bekijken.

 

Damiaanactie 2015

Maar liefst 45 enthousiaste leerlingen stelden zich kandidaat om de bittere kou te trotseren en stiftjes aan de man te brengen ten voordele van de Damiaanactie in verschillende warenhuizen in Maasmechelen.

Lees meer...
 

Economieleerlingen leren wat ondernemen is

Op maandag 19 januari verwelkomden de economieleerlingen van het zesde jaar juriste Annick Thijs en advocate Geertrui De Groote. Gedurende twee uur gingen de leerlingen met hen in dialoog en kregen ze de kans om te ontdekken wat 'het leven bij de balie' precies inhoudt, hoe het rechtssysteem van België eruit ziet enz. Aan de hand van een quiz werd de kennis van de leerlingen getest. Het project ‘Ondernemers voor de Klas’ van VlaJO gebeurt in samenwerking VKW Limburg.

 

Leerlingen voeren beheerwerken uit op de Mechelse Heide

Op maandag 19 januari 2015 gingen de leerlingen van 2KV, 2MV en 2NPV naar de Mechelse Heide. Op dinsdag 20 januari waren de leerlingen van 1 P aan de beurt. Deze excursies pasten in het kader van Milieu op school en het vak Natuur- wetenschappen. Op de heide voerden ze gedurende een halve dag beheerwerken uit in samenwerking met Natuurpunt.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 43

CVO

Gemeente Maasmechelen

Dienst Onderwijs en Educatie
Informatiebijeenkomsten
voor ouders en andere opvoeders 2014-2015

Online op dit moment

We hebben 21 gasten online