Campusactiviteiten

Wat cursisten zeggen

quote ... dat ik in de nabijheid mijn kennis van het Pools kon opfrissen en uitbreiden was een pluspunt ...
Myriam Mielnik
quote

... vol klaslokaal en een enthou-siaste lerares. “Lui è…, Lei è…, e tu chi sei …? Io sono…“ ...

Nicole De Smet
quote

... Het opleidingsniveau is inderdaad hoog en onze docent is kundig en professioneel

Peter Schrijen
... meer getuigenissen ...

Op 30 mei kun je naar een interessante lezing komen luisteren of een leerrijke, ontspannende workshop volgen. Reserveren is verplicht en kan op het secretariaat. Meer info via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 0475 26 81 33

 

Lezingen | 16.00 uur

Italiaanse migranten in Limburg
INE ROOX is journaliste bij de krant De Standaard en schrijfster van het boek “Italië - de schaduwkant van een zonovergoten land”. Haar lezing ‘Italië en de brug naar Limburg: verhalen over de grote volksverhuizing. Het belooft een boeiende en interactieve lezing te worden.

Conflict Oekraïne - Rusland
MAARTEN HOREMAN is Ruslandkundige en Slavist. Zijn lezing probeert licht te werpen op de stormachtige ontwikkelingen in Oekraïne van de laatste jaren en zoekt naar de achtergronden van het conflict met Rusland? Is Oekraïne gedoemd verscheurd te blijven tussen Oost en West?

Boekhouden en sociale media
DIRK BIESMANS is als Head of E-commerce daily banking and Enterprises dagelijks bezig met het benutten van kansen binnen social media. Deze informatieve sessie gaat over de sociale media, die krachtige tools zijn om professionele activiteiten te ondersteunen.

Toegang: 2,5 euro (met consumptiebon)

 

Workshops | 16.00 uur

Wijnkennis en -degustatie
SYLVIA REPRIELS heeft een webshop met exlusieve wijnen. Zij geeft basisuitleg rond soorten wijnen, druiven en wijngebieden. Daarna volgt een proefsessie van drie witte en drie rode wijnen met telkens een professionele uitleg.
De prijs voor uitleg met degustatie bedraagt 5 euro.

Bierkennis en -degustatie
RUDY BEYENS volgde een opleiding tot zytholoog (bierkenner). Hij leert je hoe het brouwproces van bier tot stand komt, welke ingrediënten de smaak bepalen, hoe je de verschillende biertypes en -smaken kan onderscheiden en deelt enkele bierweetjes met jou. Na deze basiskennis volgt een professionele bierproefsessie van een 6-tal bieren.
De prijs voor uitleg met degustatie bedraagt 5 euro.

Stijladvies & accessoires
BIEKE GEERAERTS is kleur-, stijl- en imagoconsulente alsook visagiste. DOORTJE MAZZA heeft een eigen boetiek van kleding, juwelen en andere accessoires. Samen zorgen zij voor jouw persoonlijk stijladvies. Wil jij weten welke eyecatcher bij jou past? Kom dan zeker even langs!
Toegang: 2,5 euro (met consumptiebon)

 

Doorlopend

Informatie over al onze opleidingen met mogelijkheid tot inschrijven
Kindergrime | Frituur | Cafetaria met modeshows (om 16.15 uur en 17.30 uur)