Banner-Start-dehelix.jpg
Banner-Start4-dehelix.jpg
Banner-Start3-dehelix.jpg
Banner-Start1-dehelix.jpg
Banner-Start2-dehelix.jpg

Campusactiviteiten

Wat cursisten zeggen

quote ... dat ik in de nabijheid mijn kennis van het Pools kon opfrissen en uitbreiden was een pluspunt ...
Myriam Mielnik
quote ... Deze lessen zijn echt wat voor jou, je krijgt er geen spijt van ...
Maria Oors
quote

... vol klaslokaal en een enthou-siaste lerares. “Lui è…, Lei è…, e tu chi sei …? Io sono…“ ...

Nicole De Smet
quote

... Het opleidingsniveau is inderdaad hoog en onze docent is kundig en professioneel

Peter Schrijen
... meer getuigenissen ...

Nieuwe opleidingen

Schrijf je in voor de opleiding Modeverkoper als je interesse hebt in mode en accessoires. Je leert hoe je klanten ontvangt en kleding- en stijladvies geeft.

Adobe Photoshop Lightroom is een pakket voor amateur- of beroepsfotografen die veel foto’s maken. Het is het ideale pakket om te gebruiken in combinatie met Photoshop.

Adobe Muse is een programma waar de grafische sector al lang op zat te wachten. Met Muse kan je zonder twijfel op de allereenvoudigste manier een mooie website bouwen zonder in aanraking te komen met code.

Wil jij graag weten welk jouw lichaamsfiguur is, hoe jij je figuur optisch kan verbeteren aan de hand van camouflagetechnieken of hoe je je beste kantjes net accentueert, dan is de gevorderde cursus Stijladvies zeker iets voor jou.

In de module Lekker en gezond koken leer je hoe beide hand in hand kunnen gaan. Je gaat aan de slag met producten die in de gewone handel verkrijgbaar zijn en ontdekt nieuwe producten. 

De module Trendy koken bevat tal van tips om met gewone producten een bijzondere maaltijd te bereiden. Zowel Europese als niet-Europese gerechten komen aan bod. Je leert aperitiefhapjes maken en lekkere sauzen bereiden.

Voor elk budget en voor elke voorkeur zijn er accessoires te koop in de handel. Maar misschien ben jij op zoek naar een uniek stuk, een accessoire dat persoonlijk en buitengewoon is,  een creatie die jouw stempel draagt en die nergens te koop is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres om in dit te leren maken in de module Fantasiejuwelen.